processed-51BE9FE4-9A6A-498B-9D1E-7BE2DC45356E-C8AC4C96-3154-4A82-8C42-C6DC8BF56EB9.jpeg

Report o BBQ+RIB Festivale

V sobotu, dne 9. září 2023 se ve Štěrboholech konalo sousedské sezení, jehož nepřehlédnutelnou součástí byla i společnost JURIS REAL Living, spol. s r. o.

 

Vážení klienti, milí čtenáři, ve Štěrboholech, které lze v současné době považovat za jednu z dynamicky se rozvíjejících pražských čtvrtí, se 9. září uskutečnil velmi podařený BBQ+RIB FESTIVAL, který návštěvníkům nenabídl pouze vynikající pochutiny, výborné koktejly, ale i bohatý doprovodní program, jenž se neobešel bez účasti živé hudby, tak i např. jízdy na ponících nebo školičky vaření pro nejmenší návštěvníky, nýbrž i přímé účasti skupiny JURIS REAL, konkrétně její dceřiné společnosti JURIS REAL Living, spol. s r.o. ve formě infostánku, který byl v průběhu tohoto sousedského setkání hojně navštěvován.

Avšak developerská společnost JURIS REAL Living, spol. s r.o. se na této podařené akci neprezentovala pouze zmíněným infostánkem, ale i komentovanými prohlídkami svého nejnovějšího developerského projektu JURIS REAL Štěrboholy II, jenž se nacházel od centra dění sotva pět minut chůze. „Je určitě dobře, že tak občané České republiky, resp. hlavního města Prahy projevují zájem o řešení své bytové otázky, a to včetně hypotečního financování, popř. že se zajímají i o „poměr cena/výkon“ v konkrétním developerském projektu na území naší metropole", zhodnotili společně velmi vydařenou akci dobrého jídla, pití, zábavy a pohody, resp. festival „sousedského poznávání“ a návštěv JUDr. Tomáš Mádl, zakladatele skupiny JURIS REAL a jednatel společnosti JURIS REAL Living, spol. s r.o. a Mgr. Roman Kaplan, výkonný ředitel developerské společnosti JURIS REAL Living, spol. s r. o.

 

autor článku: Mgr. Petr Jezdinský

Předchozí článek Další článek